Badkamer ideeën & inspiratie

Uitgekeken op je badkamer? Ideeën en inspiratie opdoen voor een nieuwe badkamer is dan erg leuk. Op deze pagina vind je foto’s en tips om inspiratie op te doen. Misschien wel het begin van een frisse nieuwe badkamer.

Inspiratie op Pinterest

Benieuwd van welke badkamers wij blij worden? Bekijk dan onze inspiratie op Pinterest. Daar vind je meer dan zestig badkamer ideeën. Van klassiek tot modern: je ziet er uiteenlopende stijlen. Bewaar de foto’s die je aanspreken of deel ze met je huisgenoten!

Bezoek showrooms

Plaatjes zijn leuk, maar soms wil je materialen ook kunnen voelen. Bezoek dus eens wat showrooms van badkamerwinkels. Dat is een leuke manier om inspiratie op te doen. Bijkomend voordeel: je krijgt vaak direct een indicatie van de prijs.

Als je ongeveer weet welke stijl je aanspreekt, kun je daar rekening mee houden bij het kiezen van de showrooms. Hoewel de meeste winkels uiteenlopende stijlen laten zien, zijn sommige showrooms meer gespecialiseerd in een bepaalde stijl.

Badkamer ideeën combineren

Waarschijnlijk kom je verschillende badkamers tegen die je aanspreken. Combineer dan verschillende elementen die je mooi vindt. Wat vindt je het mooist: sanitair, meubel, de tegels? Door verschillende elementen te combineren, stel je jouw eigen droom-badkamer samen.

Niet zeker of de verschillende elementen bij elkaar passen? Maak een moodboard! Dat kan digitaal, maar met een schaar en lijm is misschien wel leuker. Dan zie je sneller of de verschillende stijlen te combineren zijn. Het is bovendien een mooi vertrekpunt bij een renovatie van je badkamer.

Kleine badkamer?

Zul je net zien: zie je online een prachtige badkamer, is het een enorme ruimte. Erg frustrerend als je zelf maar een klein badkamertje hebt. Gelukkig zijn er een aantal handige tips voor kleine badkamers. Door het kiezen van de juiste materialen of kleuren oogt je badkamer een stuk ruimer. Maak daar dus slim gebruik van!

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments