3x inspiratie voor unieke badkamertegels

Je houdt niet van standaard witte tegels in de badkamer. Ik snap je. Je wilt wat anders, maar wat? Op tegel-gebied zijn er zoveel mogelijkheden dat je soms door alle tegels het bad niet meer ziet. Gelukkig is er Pinterest, die ons voorziet in veel mooie en unieke badkamertegels. Tegels waarvan ik niet wist dat ze bestonden en jij wellicht ook niet. Lees verder en bewonder…

Tegels met grafisch patroon

Een kleur op de muur is al een hele stap. Laat staan dat er ook nog eens een grafisch patroon in de tegel zit. Deze variant valt meteen op door de prachtige lijnen, die mij doen denken aan een soort Melkweg.

Persoonlijk vind ik de tegels iets te druk, zeker wanneer zowel de vloer als de wanden ermee betegeld zijn. Maar ze maken wel indruk en het witte bad springt er meteen uit.

Rubber als tegel?

Deze zwarte tegel doet me een beetje denken aan een rubberen mat. Zo eentje die je in bad legt om niet uit te glijden. En toch vind ik deze tegel iets bijzonders hebben. Wellicht komt het door de zwarte kleur die de ruimte een luxe uitstraling geeft. Maar de vorm van de tegel vind ik ook tof en geeft me een rustig gevoel.

Zou jij gaan voor deze bijzondere badkamertegel?

Verticale tegels aan de muur

Bij een tegel aan de muur denken we al snel aan een horizontale tegel. Ik ook. Maar dat het anders kan, bewijst deze eenvoudige witte badkamertegel. Hij lijkt zo simpel, net als de vele andere witte wandtegels. Maar doordat de tegel verticaal gelegd is, geeft het een totaal andere indruk.

Het maakt de badkamer optisch ook hoger en dat is handig als je (net als ik) niet zo’n grote badkamer hebt.

Door welke tegel ben jij geïnspireerd?

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments