bijzondere deuren in huis

4x gave deuren in je interieur

Deuren. Meestal zitten ze al in je woning als je er intrekt en geef je deze hooguit een likje verf. Maar wist je dat er ook hele bijzondere deuren zijn? Gave deuren die je interieur een totaal andere uitstraling geven. In dit blog deel ik met jou 4 soorten deuren die net even anders zijn.

De houten schuifdeur

Super gaaf is deze houten schuifdeur. De deur heeft een hele stoere en robuuste uitstraling en daar houd ik van. Ideaal om bijvoorbeeld een open trap mooi mee af te schermen. Of om op zolder de werkkamer mee af te sluiten. En met een handig iemand in huis is deze deur ook makkelijk zelf te maken.

De zwarte stalen deur

Van dit type deur ben ik fan. Ik zou per direct mijn deuren vervangen voor deze stalen deuren als ze niet zo duur waren. Het mooie aan deze deuren vind ik dat ze enerzijds veel licht geven door het vele glas. Anderzijds maken ze de ruimte stoer, maar toch ook elegant.

De mat zwarte deur

Vind je de stalen of houten schuifdeur iets too much? Dan is deze mat zwart geverfde deur wellicht iets voor jou. Doordat de deur zwart geverfd wordt, springt hij er echt uit in de ruimte. En door het matte effect, ontstaat er een sjiek gevoel.

De stripe schuifdeur

Dit type deur is nog niet zo bekend in Nederland, maar ik vind hem erg mooi. Het is een schuifdeursysteem dat je als deur, maar ook als scheidingswand kunt gebruiken. Ideaal als je een bijzondere deur zoekt met een hoogwaardige uitstraling die veel licht door laat.

Welke deur is jouw favoriet na het lezen van dit blog?

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments