tips voor herfst in je huis

5 ideeën voor een gezellige herfst in huis

Het is oktober en de herfst is officieel begonnen. Tijd om je huis gezellig en warm in te richten en voor te bereiden op de donkere korte dagen. Van heerlijke zachte kussens en spreien tot mooie lampen en vloerkleden.

Plaids voor in de herfst

Hoe fijn is het om onder een lekker warm dekentje te liggen als het kouder wordt? Plaids en spreien doen het altijd super goed bij ons thuis. Ik heb er zelf dan ook meerdere bij de bank klaarliggen. Kaarsje erbij aan, boek erbij en je creëert een heel fijn hoekje om even tot rust te komen.

Openhaard aan

De warmte van een openhaard: Daar kan geen centrale verwarming tegenop. De geur, het knisperen van het hout… I love it! Nu heb ik zelf geen openhaard, maar wanneer ik bij mijn schoonouders kom, is dat het eerst wat ik doe. Bij de openhaard gaan zitten.

Herfsttakken

In plaats van een hanglamp, hang je tijdens de herfst takken en bladeren aan je plafond. Super leuk voor boven de eettafel en als decoratie bij een gezellig diner met familie. Maak een heerlijke herfstwandeling door het bos of park, verzamel een hoop mooie bladeren en takken en ga daar lekker mee aan de slag!

De herfst kan niet zonder wol

Wol is als materiaalsoort zó fijn in de herfst. Het geeft veel warmte en ziet er altijd fantastisch uit. Vooral de structuur van wol vind ik mooi. Je kunt wol gebruiken voor je plaid, maar denk ook eens aan het vervangen van je tussenhoezen naar een wollen versie.

De ultieme herfstkleuren in huis

Rood en oranje, maar ook bruin doen het ontzettend goed als kleuren tijdens de herfst. Ze geven je interieur een veel warmere uitstraling dan het koele blauw of zonnige geel. Daarnaast passen ook de kleur koper en rood/bruin-tinten heel goed bij de herfst.

En is jouw interieur als herfst-proof?

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments