5x de mooiste woonmagazines

Ik ben dol op bladeren in woonmagazines. Het is heerlijk om nieuwe inspiratie voor mijn interieur op te doen. En het lezen geeft me ook een moment van rust. Gewoon plaatjes scannen tot ik een wauw-moment heb. Die ene gave oplossing voor in de badkamer. Of die bijzondere kleur op de muur in de slaapkamer.

In dit blog deel ik de 5 mooiste woonmagazines met je. Pak een kop koffie en laat je inspireren.

VT Wonen

Dit is toch wel mijn favoriet! Ze weten bij VT Wonen iedere maand weer de nieuwste trends te laten zien. De binnenkijkers vind ik fantastisch, wat een prachtige exemplaren zitten er soms tussen. En het blad oogt lekker fris. Ook leuk vind ik hun make-overs op tv. Waarin stylisten de prachtige veranderingen tot stand brengen.

woonmagazine vt wonen

bron: vt wonen

Scandinavian Living

Met mijn liefde voor de Scandinavische woonstijl, vind ik dit een heerlijk magazine. Ik kan hier uren bij wegdromen, zeker wanneer er een gave binnenkijker in staat. Het magazine is net als de woonstijl mooi vormgeven. Heerlijk licht van kleur en een strak design.

woonmagazine Scandinavian Living

bron: Scandinavian Living

Elle Decoration

Een prachtig blad dat het ook goed doet op de eettafel is Elle Decoration. In dit magazine vind je de meest bijzondere huizen ter wereld en de hipste trends op het gebied van wonen en styling. Soms is het voor mij een beetje over de top, maar ik haal er wel heel veel ideeën uit.

woonmagazine Elle Decoration

bron: Elle Decoration

Ariadne at Home

In het woonmagazine Ariadne at Home vind je de leukste DIY-ideeën. Je eigen lamp maken of een kapstok voor de kinderen is met dit magazine een eitje. Super fijn zijn alle praktische tips en shoptips die worden gegeven.

woonmagazine Ariadne at Home

bron: Ariadne at Home

Herenhuis

Oude panden, zoals herenhuizen uit het jaar 1900, vind ik fantastisch. Er zit zoveel sfeer en detail in deze huizen. Bij dit magazine kan ik dan ook helemaal wegdromen naar mijn toekomstige herenhuis ergens in de Burgemeesterswijk van Arnhem. Maar ook andere historische panden en restauraties komen aan bod in dit woonblad.

woonmagazine Herenhuis

bron: Herenhuis

Wat is jouw favoriete woonmagazine?

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments