5x een bijzonder behang

Toen ik een tijdje terug de slaapkamer van mijn dochter wilde inrichten, ging ik op zoek naar een bijzonder behang. Waar alle muren in ons huis een likje verf hebben, wilde ik voor mijn dochter iets bijzonders doen. Iets dat fris en lief oogt, maar ook past bij het vintage interieur. In mijn zoektocht naar een tof behang kwam ik hele bijzondere exemplaren tegen. In dit blog deel ik er een aantal.

Confetti behang

Dit behang van het merk Ferm living is super gaaf. Heel toevallig heb ik uiteindelijk voor mijn dochter ook een behang gekozen van dit merk. Op dit behang, dat in een aantal kleuren verkrijgbaar is, zit een gouden confetti print. Zo ziet je kamer er meteen feestelijk uit.

Behang met botanische print

Dit behang met jungle print is een absolute musthave als je van groen houdt. Een tikkeltje druk wellicht, maar als je de rest van het interieur rustig houdt, is het volgens mij wel te doen toch? En hoe handig is dit behang als je geen groene vingers hebt en planten het niet lang uithouden bij je? Dan is dit behang de perfecte uitkomst in plaats van een aantal planten.

Behang met beton look

Wil je graag een beton look op je muur creëren? Dat kan met dit stoere behang. Dit behang past goed in een industrieel interieur, maar ook in een minimalistisch en Scandinavisch interieur komt deze goed tot zijn recht.

Grafische vormen in het behang

Ik houd wel van een printje op de muur. En de kleur groen van dit behang is super mooi! Combineer het met houten meubels en veel wit en het behang spat van de muur af. Dit behang past zowel in je woonkamer als op je slaapkamer of in de hal.

Behang met zwart witte stipjes

Voordat ik het huidige behang van mijn dochters kamer uitkoos, viel mijn oog op dit behang met zwart-witte stipjes. Een heel speels, maar minimalistisch behang dat het goed doet op een kinderkamer of op de studeerkamer.

En welk behang is jouw favoriet?

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments