inspirerend wit interieur

5x een inspirerend wit interieur

Bij een wit interieur kan ik heerlijk wegdromen. Wit geeft een enorm gevoel van rust. Vooral in de Scandinavische woontrend zie je veel wit terug. Maar ook in meer luxe interieurs wordt wit gebruikt om een luxe gevoel neer te zetten. In dit blog deel ik 5 inspirerende witte interieurs.

Een witte keuken

Nou zijn over het algemeen de meeste keukens wit. Maar deze keuken springt er echt uit, aangezien ook de vloer, het aanrecht en de wand wit zijn. Zelfs de meeste accessoires in deze keuken zijn wit. En door de greeploze kastjes ziet de keuken er ook nog eens super luxe uit.

Een witte vloer

Tegenwoordig zie je veel vloeren van beton of linoleum in prachtig grijs of wit. Hiermee oogt de vloer stoer, maar toch heel rustig. In dit interieur wordt de witte vloer gecombineerd met een witte eettafel en stoelen, waardoor het totaalplaatje helemaal klopt.

Een witte slaapkamer

In de slaapkamer wil je graag tot rust komen. Veel wit in de slaapkamer zorgt bij mij voor een fris en schoon gevoel. Heerlijk om in wakker te worden! In deze slaapkamer is bijna alles wit. Behalve de houten kastdeuren en de lamp aan het plafond. Die geven de ruimte een mooi warm gevoel.

Een witte badkamer

Naast dat de meeste keukens wit zijn, zijn ook de meeste badkamers wit. En dat is niet zo gek, want het wit geeft de vaak kleine ruimtes een ruimtelijk gevoel. Ook de gladde witte vloer in deze badkamer geeft een rustig en fris gevoel.

Een witte hal

Eerder schreef ik een blog over inspirerende hallen. Ik had het daarin over een gaaf behang of een gekleurde trap, als echte binnenkomer voor je huis. In dit blog deel ik een gehele witte hal met je. Zelfs de houten vloer is bijna wit. De hal is vrij smal, maar oogt door al het wit toch ruim.

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments