5x gave posters voor aan je muur!

Ik kan ontzettend blij worden van een gave poster aan de muur. Zo’n poster die meteen opvalt als je de ruimte binnenkomt en die iets zegt over de persoon die er woont. In mijn zoektocht naar muurposters ben ik al heel wat exemplaren tegengekomen en de leukste deel ik in dit blog.

De Wijck poster

Een van mijn favorieten is de Wijck poster. Kies jouw eigen stad of wijk en laat deze printen op een poster. Of geef een poster cadeau van een stad die voor jou en je vrienden of familie speciaal is. Het leuke van deze poster is dat bezoek direct vraagt: “Heb je daar gewoond?”Wijck poster Groningen

Foto’s: vtwonen.nl

Poster met quote

Een muurposter met een toffe quote zegt veel over wie je bent en waar je voor staat. I love it! Deze variant met ‘make today happy’ past heel goed bij mij, aangezien ik van iedere dag een mooie dag wil maken, waarop ik doe wat ik het allerliefst doe.

muurposter met quote

Let’s meet Africa poster

Deze poster met Afrikaanse dieren past perfect op de slaapkamer van mijn dochter. Zelf zijn we 2 jaar geleden in Zuid-Afrika geweest en roept deze poster direct herinneringen op. Het toffe van deze poster is dat deze gemaakt is van 100% gerecycled papier en stuk voor stuk handgeschilderd.

poster Afrikaanse dieren

Minimalistische Zusss poster

Ik houd van eenvoud in mijn interieur. Deze poederroze poster van het merk Zusss past hier heel goed bij. De gouden palmboom-print is subtiel en maakt de poster zelfs een beetje chique. Super tof met een washi-tape of in een houten lijstje.

zusss poster poederroze

Poster met veren

In de natuur zijn is zo fijn! Regelmatig maak ik wandelingen door het bos of op de hei. Wanneer ik samen met mijn dochter ben, ga ik op zoek naar mooie bladeren, bloemen of veren van vogels. Deze poster met veren zorgt voor rust en doet het goed op de slaapkamer of studeerkamer.

poster met veren
Welke muurposter is jouw favoriet?

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments