5x hippe muurdecoraties

Van mooie spiegels, tot gave posters en fotolijstjes. Muurdecoratie maakt je interieur echt af. Zeker wanneer je iets op ooghoogte hangt, kan het een enorme eyecatcher in de ruimte worden. Toch ben ik zelf altijd iets voorzichtig met van alles aan mijn muur hangen. Ik houd ervan om mijn interieur eens in de zoveel tijd om te gooien en dan merk ik dat die ene lijst toch niet zo goed meer op die plek past.

Heb je hier totaal geen moeite mee? Laat je dan inspireren door dit blog waarin ik de 5 hippe muurdecoraties van dit moment deel.

Ronde spiegels

Een spiegel aan de muur hangen is niet nieuw. Een ronde spiegel wel. Zeker in de badkamer en hal zie je tegenwoordig veel ronde spiegels terugkomen. Ronde spiegels hebben iets zachts door hun rondingen en voelen daardoor gezelliger en sfeervoller.

Rieten manden

Eerder zag ik al de trend van leuke bordjes aan de muur voorbijkomen. Momenteel zie ik steeds meer rieten manden tegen de muur. Waarbij verschillende kleuren en maten bij elkaar worden gecombineerd. Ik vind het iets werelds hebben. Alsof je op een markt in Mexico of Ibiza bent. Van deze trend word ik als reiziger ontzettend blij. En jij?

Zwarte dots haken

Zwart dots? Tja, ik had er ook nog nooit van gehoord, maar zie het heel vaak op Pinterest voorbij komen. Zwarte haken die je aan de muur kunt bevestigen om leuke spullen aan op te hangen. Deze dots zijn ideaal voor in de hal of slaapkamer om mooie kledingstukken en tasjes uit te stallen.

Macrame

Overal om me heen zie ik de macrame aan de muur. De muurdecoratie-trend van dit moment. De macrame is een soort wandkleed dat aan de muur wordt opgehangen en zorgt voor een warme bohemian sfeer. Wat vind jij van deze trend?

Metalen fotolijstjes

Weg met de standaard fotolijstjes. Weg met de houten frames in zwart, wit of met een gouden randje. De doorzichtige fotolijstjes met metalen frame zijn helemaal hip als het gaat om muurdecoratie. En ik moet bekennen: ook ik ben fan. Super leuk zijn de lijstjes om foto’s in te doen. Maar ik heb er ook een aantal gevuld met bladeren, kaartjes en veren die ik in het park heb gevonden.

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments