5x inspirerende kinderkamers

Met een dochter van 2,5 jaar kan ik uren op Pinterest doorbrengen, opzoek naar nieuwe inspiratie voor haar kamer. Een kinderkamer inrichten, is het allerleukste wat er is. Heerlijk losgaan met bijzondere kleuren en toffe printjes. Benieuwd naar mijn 5 favoriete en inspirerende kinderkamers?

De retro kinderkamer

Zeker bij de komst van je eerste kindje, is het inrichten van de kinderkamer een feestje. In mijn geval was dit een kamer met een retro tintje. Geen standaard roze voor een meisje, maar een hip groen behang van Ferm Living. En het bedje, die scoor je gewoon via Marktplaats of op een brocante markt.

Voor kleine schatjes

Hoe lief is deze kinderkamer? Tegenwoordig kun je overal online leuke stickers bestellen die je zelf op de muur plakt. Zo vrolijk je ieder behang op met je eigen favoriete sticker. Ook het wiegje is te schattig voor woorden. Hier kan je baby heerlijk in wegdromen.

Haal de jungle in je kamer

Naast retro houd ik ook enorm van de urban jungle-trend. Deze kamer vol planten, wilde dieren en een soort boomhut zie ik helemaal voor me als mijn dochter iets ouder is. En het handige van een slaapplek op hoogte is dat je eronder veel ruimte hebt om te spelen of te studeren.

In de schoolbanken

Voor een industriële kinderkamer is een bezoekje aan een oude school al voldoende. Scoor hier een lockerkast, stoel en springkast en de kamer krijgt een stoere look. Super tof voor de jongens, maar met een beetje okergeel ook heel geschikt voor stoere meiden.

Glamping voor kids

Mijn dochter is gek op de tipi-tent in haar kamer. Een soort glamping voor kinderen, noem ik het. In de winter staat de tent binnen om in te spelen en in de zomer verplaatst de tipi naar de tuin. Thuis kamperen was nog nooit zo leuk!

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments