bijzondere slaapkamer zolder met schommel

5x inspirerende slaapkamers

Wil jij jouw slaapkamer flink onder handen nemen en ben je niet bang om out of the box te denken? Laat je dan inspireren door deze geweldige slaapkamers. En creëer een plek waar je helemaal tot rust kunt komen.

Naar de top

Bij een slaapkamer op zolder denk je vaak aan een kinderkamer of een logeerkamer. Maar hoe gaaf is het om deze ruimte helemaal in te richten als jouw slaapkamer? Ik zie regelmatig bij vrienden dat ze de slaapkamer op de eerste etage verruilen voor een plek op zolder. En zelf zie ik het ook wel zitten, zo’n eigen verdieping in huis.

slaapkamer op zolder wit

bron: Pinterest

Mee met de trends

Overal zie je tegenwoordig marmer voorbijkomen. In de keuken, in de badkamer, maar nu ook in de slaapkamer. Het is wellicht even wennen, maar het is absoluut een statement. Zeker als je de rest van de slaapkamer rustig en neutraal houdt, past het goed in de gehele ruimte.

slaapkamer met marmer wand

bron: Pinterest

All over the wall

Van een hele muur met marmer, naar een muur vol bomen. Ook hier is gekozen voor een uitgesproken behang in de slaapkamer dat direct indruk maakt bij binnenkomst. Hoe fijn is het om ’s ochtends wakker te worden midden in het bos?

slaapkamer met bos behang

bron: Pinterest

Okergeel is the new black

Ik zie de kleur okergeel steeds vaker langskomen in interieurs. En dat deze kleur het goed doet in de slaapkamer bewijst deze foto. De kleur komt mooi tot zijn recht in de achterwand en het deken op het bed. Zelf ben ik geen fan van geel, maar op deze manier brengt het heel veel warmte in de slaapkamer.

slaapkamer met okergeel kleur

bron: Pinterest

Persoonlijk vintage

Vaak wordt in de slaapkamer de minste aandacht besteed aan het creëren van sfeer. Terwijl je juist hier graag het heerlijke gevoel van thuis wilt hebben. Persoonlijke spulletjes maken dan het verschil. Zoals dat ene gave vloerkleed van je oma of een bijzonder schilderij dat je gevonden hebt op een rommelmarkt.

Lees ook: Terug naar de jaren ’50 met de vintage woontrend

slaapkamer met vintage look

bron: Pinterest

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments