kerstsfeer in huis

5x jouw interieur in kerstsfeer

Kerst staat voor de deur. En dus is het weer tijd voor sterren, glitters en ballen in huis. En al houd ik zelf helemaal niet van al die tierelantijnen, ik vind de gezelligheid en warmte rond Kerst wel altijd heel fijn. Soms heb ik zin in een kerstboom, opgetuigd met lampjes en een heuse piek. Maar meestal wil ik graag iets bijzonders, iets aparts. En daarvoor doe ik altijd heerlijk inspiratie op via Pinterest. Dit zijn mijn favorieten voor komende Kerst.

Een natuurlijke Kerst

Hoe tof is deze tak, gewoon uit het bos gehaald en opgetuigd met een paar gekleurde ballen? Een paar sterren aan het plafond en kaarsjes erbij en een natuurlijke Kerst is gegarandeerd. En waar je de kerstboom na oud en nieuw vaak weer buiten de deur zet, kun je deze tak lekker laten staan tot Pasen. Ook nog duurzaam.

Je eigen adventskalender

Creatief zijn hoort een beetje bij Kerst vind ik. En dan niet de standaard kerststukjes die mijn moeder vroeger maakte, maar even out of the box denken. En soms hoeft het ook helemaal niet groot en moeilijk te zijn. Zoals deze adventskalender op de muur. Hoe leuk is het om je kids iedere dag een cadeautje, gedichtje of iets lekkers open te maken?

Van binnen naar buiten

We denken bij Kerst altijd aan de gezelligheid binnen, maar laten we buiten ook niet vergeten. Verras je gasten voor het kerstdiner met bijvoorbeeld gezellige lampjes buiten bij de voordeur voor een warm welkom.

Een feestje op tafel

De tafel met Kerst versieren blijft toch altijd een feestje. Lekker uitpakken met een mooi tafelkleed, servetten en prachtig servies. Zoek je voor de aankleding net even iets anders dan lampjes en slingers? Dan zijn deze pompoms hangend boven de tafel een tof idee.

Een klein boompje

Wanneer je, net als ik, niet over een grote villa beschikt, dan is een klein boompje met Kerst ideaal. En het scheelt je sjouwen met die zware bomen en het vullen van de boom met honderden lampjes en ballen. En zeg nou zelf, zo’n klein boompje is toch super schattig. En na de Kerst hup in de tuin en volgend jaar gewoon weer in een pot naar binnen.

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments