5x wonen op een bijzondere plek

Ik woon al jaren met veel plezier aan de rand van het centrum in Arnhem. Een prachtige jaren 30-woning met authentieke details zoals glas in lood, paneeldeuren en houten balken in het plafond. Toch droom ik af en toe van wonen op een bijzondere plek.

Op het water

Mijn zus woont op een woonboot met een fantastische uitzicht over het water. Wanneer ik bij haar op bezoek ben, heb ik altijd het gevoel op vakantie te zijn. Zeker in de zomer is het aan en op het water genieten van de natuur en de stilte om je heen.

bijzonder wonen aan het water

bron: Pinterest

Industriële loft

Wonen in een loft is voor mij pas echt bijzonder wonen. Met name de enorme raampartijen spreken me aan. Wat een licht! Ik vind het zo tof dat alle ruimtes met elkaar verbonden zijn in een loft, waardoor het echt als een thuis voelt.

bijzonder wonen in een loft

bron: Pinterest

Wonen in het bos

Als natuurliefhebber zou een huisje in het bos heel goed bij mij passen. Zo’n Tiny House lijkt me wel wat. Minimalistisch en door de kleine omvang knus en gezellig. Hoe gaaf is het als je ’s ochtends wakker wordt met alleen het geluid van zingende vogels? Om vervolgens een rondje te gaan rennen in de frisse buitenlucht.

bijzonder wonen in het bos

bron: Pinterest

Aan de kust

Het ultieme vakantiegevoel is natuurlijk een huisje aan het strand. Zo vanaf je slaapkamer het strand oplopen en de zee induiken, hoe bijzonder is dat? Ik denk niet dat ik het hele jaar in een strandhuisje zou kunnen wonen, vanwege de wind en de kou in de winter. Maar in de zomer is dit zeker mijn favoriet!

bijzonder wonen aan het strand

bron: Pinterest

Op de boerderij

Stel je eens voor: wonen in een oude boerderij. Omringd door een enorm stuk grond met moestuin en rondrennende kippen. Vooral de originele details zoals de houten balken en stalraampjes vind ik prachtig. Ze geven de boerderij een nostalgisch gevoel.

bijzonder wonen in een boerderij

bron: Pinterest

Op welke bijzondere plek zou jij graag willen wonen?

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments