Bijzondere baden voor een hippe badkamer

Wat is er nou lekkerder dan het nemen van een warm bad? Muziekje aan, een goed boek erbij… ultiem ontspannen! Maar aangezien een bad best wat ruimte opslokt in je badkamer, wil je natuurlijk wel een mooi exemplaar. Daarom ontdek je in deze blog bijzondere baden voor een hippe badkamer.

Ronde vormen

Geef toe: meestal ziet een bad er vrij saai uit. Dat kun je over dit exemplaar van Villeroy en Boch niet zeggen! De ronde vormen geven het bad een speelse uitstraling. Daardoor past het perfect in een badkamer die niet zo standaard is.

Toch ziet dit exemplaar er niet alleen speels, maar ook heel luxe uit. Wat ons betreft zou het niet misstaan in een exclusieve spa.

Klassieke pootjes

Het moet bij de rest van je badkamer passen, maar dan is zo’n klassiek bad ook echt geweldig. Niet alleen de ouderwetse kraan, ook de klassieke pootjes maken dit bad compleet. En dan zijn ze ook nog eens goud. Hoe gekker, hoe beter!

Ga je voor deze stijl, laat de rest van je badkamer daar dan ook op aansluiten. Een strakke badkamerkast kan bijvoorbeeld heel mooi zijn, maar komt minder tot zijn recht naast een klassiek bad.

“Champagne!”

Helaas past het niet in onze badkamer, maar misschien heb jij meer ruimte in huis. En zeg nou zelf, voor zo’n bad máák je toch ruimte? Gooi er een flinke scheut badschuim in voor de bubbels en schenk voor jezelf een glaasje – andere – bubbels in. Dit bad schreeuwt namelijk om champagne! Zie je jezelf al liggen?

Lekker strak

Kan het jou niet strak genoeg zijn? Dan word je waarschijnlijk heel blij van dit exemplaar. Door de rechthoekige vorm kun je hem inbouwen, zodat het bad naadloos aansluit op de rest van je badkamer.

Leuke bijkomstigheid: dit bad heeft massagestralen. Eigenlijk heb je dan dus gewoon een soort jacuzzi in huis. Zonder dat je ervoor naar buiten hoeft. Dat klinkt ideaal, toch?

Niet zo shiny

Het viel ons ineens op: bijna alle baden glimmen! Dat zal ongetwijfeld iets te maken hebben met het materiaal, maar in sommige badkamers past een matte look gewoon beter.

Voor iedereen die geen extra shine nodig heeft, zijn er deze matte baden. Door het kunststof materiaal zijn ze niet zo glimmend, maar wél hygiënisch.

Voor de kleine badkamer

Grote kans dat je deze blog met gemende gevoelens aan het lezen bent. Heel veel badkamers zijn namelijk te klein voor een bad. De oplossing? Een zitbad! Zitbaden zijn namelijk aanzienlijk korter, zodat je ook in een kleine badkamer een warm bad kunt nemen. Bijkomend voordeel: je bespaart op de waterkosten.

Wat is jouw favoriet?

We zijn benieuwd in welk bad jij jezelf al ziet liggen. Laat het weten via een reactie hieronder!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Superbath.nl. Zij hebben geen invloed gehad op de inhoud van deze blog.

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments