Binnenkijker: “Ik hecht weinig waarde aan spullen”

We mogen binnenkijken bij Gaby (46) die sinds 2011 in een prachtig jaren 20-huis in Den Bosch woont. Dit interieur straalt een oase van rust uit en is bijna té perfect in balans.

Rust en ruimte

“Ik vind het belangrijk om thuis rust en ruimte te voelen. Dat zie je ook terug in mijn interieur. Toen ik hier 6 jaar geleden kwam wonen, was het huis in zeer goede staat. Ideaal, want zo kon ik mij direct op het interieur storten. Ik houd van een basic interieur met Scandinavische elementen.”

“Met mijn bedrijf essentialiving help ik mensen te focussen op wat écht belangrijk is. Je hoofd leegmaken, teruggaan naar de basis en genieten van alles waar je zelf voor kiest. Ondanks dat ik ervan houd om met mijn interieur bezig te zijn – en dit af en toe te veranderen – hecht ik weinig waarde aan spullen.”

binnenkijker gaby - essentialiving  binnenkijker gaby - essentialiving

Mijn favorieten

“Mijn favoriete plek in huis is de bank. Heerlijk om in de hoek van de bank te zitten en van het uitzicht buiten te genieten. Ik ben ook super blij met mijn eettafel ‘Phil’ van Spectrum Design, waar ik lekker aan kan werken en samen met vrienden gezellig kan zitten.”

“Mijn inspiratie haal ik voornamelijk van Instagram, om vervolgens mijn favorieten online te shoppen. Ook favoriet is de Winkel Van Daan in Den Bosch, waar ik regelmatig nieuwe spulletjes voor mijn huis koop.”

binnenkijker gaby - essentialiving   binnenkijker gaby - essentialiving

Bijzondere vondsten

“Heerlijk vind ik het om af en toe Marktplaats af te struinen, opzoek naar bijzondere meubels. Zoals de vintage stoel die voor de openhaard staat. Maar ook het meisje op de poster vind ik prachtig. Ik kocht het in het Fotografiska museum toen ik in Stockholm was. Het lijkt getekend, maar het is toch echt een foto. Wanneer ik er naar kijk, word ik ontzettend vrolijk. Het beeld heeft iets feestelijk en de vormen en kleuren vind ik geweldig.”

binnenkijker Gaby - Essentialiving   binnenkijker Gaby - Essentialiving

Heb jij ook een inrichting waar je trots op bent? Ik kom graag bij je binnenkijken! Stuur een mailtje en wie weet wordt jouw interieur hier binnenkort ook uitgelicht.

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments