Breng de kerstsfeer in huis

Sinterklaas is net aangekomen in Nederland, maar ik ben in huis al bezig met de kerst. Ik kan niet wachten om de kerstboom te versieren, de tafel mooi te dekken en alles in huis gezellig te maken voor de dagen die ik het liefst doorbreng met mijn familie.

Minimalistisch

Ik houd niet van enorme kerstbomen gevuld met glitters en ballen. Daarom koop ik dit jaar een klein boompje, dat ik versier met een paar lampjes. Less is more, toch? Ook met een minimalistisch boompje kun je de kerst groots vieren.

kleine kerstboom

bron: Pinterest

Stralen met sterren

En als je helemaal geen ruimte hebt voor een kerstboom, ga dan los met kaarsen en sterren. Deze zwarte ster ziet er stoer, maar toch heel gezellig uit. En past perfect bij de interieurtrend van dit moment.

zwarte sterren

bron: Pinterest

Voor het raam

Vroeger versierden wij thuis de ramen met nepsneeuw in de vorm van leuke kerstfiguren. Tegenwoordig is het schrijven van een kerstboodschap op het raam favoriet. Met speciale stiften schrijf je de mooiste quotes en kerstliedjes. Super sfeervol!

raamversiering

bron: Pinterest

Aan tafel

Bij kerst denk ik gelijk aan de gezelligheid aan tafel. Hoe fijn is het om aan een lange tafel te zitten met je dierbaren en te genieten van een heerlijk diner? Kleed de tafel aan met een mooi tafelkleed of loper. En gebruik mooi servies, bestek en glazen in dezelfde kleuren.

De trend voor dit jaar is een groene kerst. Dus versier je tafel eens met groene kaarsen en dennentakken. Haal de natuur in huis!

groene gedekte tafel

bron: Pinterest

Pak maar uit!

Bij de feestdagen horen uiteraard cadeautjes. Mooi ingepakte pakketjes die je bijna niet durft uit te pakken. Dankzij luxe inpakpapier en stijlvolle linten en stickers. En om in het groene thema te blijven deze kerst, versier je de cadeautjes met kleine dennenappels en takken. De verpakking is een cadeautje op zich!

mooi inpakpapier kerst

bron: Pinterest

 

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments