stippen in je interieur

Dat ziet er gestipt uit!

De een heeft meer met strepen, de ander meer met stippen. Ik ben meer een stippen-meisje. Ik vind stippen in mijn interieur speels en gezellig. En nee, stippen zijn niet alleen maar leuk voor op de kinderkamer. Ook in de rest van je interieur kun je gerust stippen toevoegen.

Dekbedovertrek met stippen

De koudere periode komt er weer aan. En dat betekent: lekker wegkruipen in je bed. Gelukkig is er dit fijne dekbed met stipjes om je warm te houden.

dekbedovertrek stippen

 

Kussen met stippen

Kussens doen het altijd goed in je interieur. Het is ook leuk om kussens aan te passen aan het seizoen. In de winter kussens van wol en kleuren als grijs, oker en donkergroen. En in de zomer ga je voor frisse kleuren zoals roze, rood en mint. Dit kussen met stippen past perfect bij de prachtige herfstkleuren en staat goed in combinatie met koper, oudroze en bruin.

oker kussen stippen

 

Koffie kopjes met stippen

Een lekker kopje koffie in de ochtend. Ik kan er ontzettend van genieten. Zelf houd ik met name van een latte macchiato. Dit koffiekopje met stippen is super leuk en past eigenlijk in ieder interieur. Het kopje is wel wat aan de kleine kant, waardoor het met name geschikt is voor espresso’s. Maar wellicht is dat wel juist jouw favoriet.

koffie kopje stippen

Deurmat met stippen

Met deze deurmat maak je direct indruk op je visite. Hij is rond, dat is sowieso al anders dan andere deurmatten. En hij heeft toffe stipjes. Ook weer eens iets anders dan de welbekende ‘welkom’.

deurmat stippen

Bloemenvaas met stippen

Ik houd van bloemen op tafel. Het liefst iedere week een vers boeket. Soms pluk ik ze ook zelf in een pluktuin bij ons in de buurt. Een mooie vaas mag dan natuurlijk niet ontbreken. Deze vaas in een prachtige amber kleur past goed bij de herfst en geeft direct een warm gevoel. De stippen op de vaas maken het af en geven de vaas een stijlvol effect.

vaas met stippen

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments