duurzame cadeaus feestdagen

Duurzame cadeaus voor de feestdagen

Yep, de feestdagen komen er weer aan en dus is het tijd voor cadeautjes. Maar zit je niet te wachten op al die cadeaus waar je helemaal niks aan hebt een die na een tijdje in de prullenbak of richting de kringloopwinkel verdwijnen? Check dan deze duurzame cadeaus om lekker lang van te genieten.

Bamboe koffiebeker

Koffie drinken is hot, letterlijk en figuurlijk. Maar aan een plastic wegwerpbeker wil je eigenlijk je handen niet branden. Steeds meer koffietentjes bieden het aan om je eigen koffiebeker te vullen.

Ik zag het afgelopen maand toen ik in Australië was en waar minder plastic en hot item is. Ik weet zeker dat dit in Nederland ook steeds meer gaat gebeuren en met deze bamboe koffiebeker zit je dan helemaal goed. Ideaal voor in de auto of trein onderweg naar je werk.

bamboe koffiebeker

Boek Wonder Plants

Planten doen het ontzettend goed in je interieur. Ze zorgen voor voldoende zuurstof in de ruimte en het ziet er ook nog eens heerlijk groen uit. Nu ben ik wellicht bevooroordeeld, want mijn favoriete kleur is groen.

Ook in de grote steden zie je steeds meer groen. Groene muren en daken, maar ook winkels en koffietentjes weten de weg naar meer planten te vinden. Dit boek met Wonder Plants is dan ook een aanrader voor iedereen die van groen houdt. En nee, je hoeft geen groene vingers te hebben 🙂

boek wonder plants

Notitieboekje van gerecycled papier

Houd je van schrijven? Dan is dit notitieboekje van gerecycled papier perfect voor al je aantekeningen, boodschappenlijstjes en vakantie-avonturen. Met een handig A5-formaat neem je het overal makkelijk mee naar toe. En ook het ontwerp straalt groen, natuur en rust uit.

notitieboekje gerecycled papier

Meraki 100% natuurlijke bodylotion

In de winter heeft je huid flink wat te voortduren. Hoe heerlijk is het om je huid in te smeren met de 100% natuurlijke bodylotion van Meraki? Een Scandinavisch merk dat staat voor puur en eenvoud en waar je geen troep in de producten vindt. Ik ben fan.

natuurlijke bodylotion Meraki

En welk duurzaam cadeautje staat er op jouw lijstje voor de feestdagen?

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments