Hightech in verfijnd design: het bestaat!

“Is toch mooi, schat? Héél praktisch, nieuwste van het nieuwste, moeten we hebben.” En jij? Je staat erbij en kijkt ernaar. Kan het niet tegenhouden dat zo’n onooglijk ding het interieur binnensluipt en een prominente plaats in de ruimte krijgt. Waar iedereen het ziet en waar vooral mannelijke vrienden positief op reageren.

Ruimte-opslurpende bakbeesten

Ik ben al heel lang opzoek naar mooie accessoires voor in de slaapkamer. Enorm veel prullaria hebben de revue gepasseerd: vaasjes, lampjes, wekkers. De juiste toon krijg ik maar niet te pakken.

De ruimte in onze slaapkamer is beperkt en vraagt om verfijnde accessoires. Niet om ruimte-opslurpende bakbeesten. Ken je dat? Dat manlief voor techniek kiest, maar jij de vormgeving belangrijker vindt?

Een goed voorbeeld is de wekker. Wat zijn dat vaak lelijke dingen, zeg. Zien ze er mooi uit, dan zijn ze niet praktisch. En vice versa. Keuzestress dus! Kies ik voor uiterlijk of gebruiksgemak?

Eigenlijk zou je niet hoeven kiezen. Waarom bestaat er geen moderne techniek, verpakt in een mooi, verfijnd of stijlvol uiterlijk?

Mooi én praktisch

Dat bestaat dus wel. Ik heb namelijk een wekker gevonden waar ik wel enthousiast over ben. De Gingko Flip Click Clock ziet er mooi uit én is super praktisch.

Het klokje is gemaakt van natuurlijke materialen, uitgerust met intelligente technologie en verfijnde details. Verkrijgbaar in vier verschillende houttinten, waarvan er één perfect in mijn interieur past.

Je kunt de Flip Click Clock permanent laten branden of in de geluidsactivatie-modus zetten: de tijd verdwijnt dan automatisch wanneer het stil is. En licht weer op zodra je het wekkertje aanraakt of in je vingers knipt. Gaaf toch?

Om de tijd en het alarm in te stellen, raak je de laser gegraveerde knoppen aan. Het alarm uitzetten, doe je door het klokje om te draaien. De cijfers worden dan automatisch gecorrigeerd.

De R van…

Nog zo’n struggle voor op een nachtkastje, vind ik: het perfecte nachtlampje. Ik heb zelfs overwogen gewoon géén lamp neer te zetten, maar aangezien ik een vervend lezer ben, is een lamp een must-have.

Gezien mijn enthousiasme over de Flip Click Clock wekker, ging ik in de collectie van Gingko opzoek naar een lamp. Laten ze nu net de nieuwe collectie gelanceerd hebben met, jawel, een hele toffe lamp!

Het was liefde op het eerste gezicht. De R-vormige voet lijkt – gesloten – op een 3D letter R. Eenmaal geopend transformeert het in een elegante lamp met LED licht, dat je kunt instellen in warme of koele tinten.

De R Space Lamp is gemaakt van speciaal Tyvek-papier. Dat is water- en scheurvast én laat het licht mooi uitkomen. Nog een voordeel: de lamp is dimbaar en kan worden bediend met een afstandsbediening.

De lamp heeft een oplaadbare accu en is gemakkelijk dicht te klappen of te verplaatsen. En dichtgeklapt sluit het helemaal aan bij de interieurtrend die terug is van weggeweest: de lettertrend.

Ik ben zo blij. Eindelijk items gevonden die ons interieur aanvullen in plaats van afbreken. Praktisch, stijlvol, verfijnd en door de intelligente technologie toch helemaal van nu. Mijn nachtkastje is gevuld. Yes!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Croon&Croon Design en Gingko Electronics. Zij hebben geen invloed gehad op de inhoud van deze blog.

Abonneer
Abonneren op
guest

22 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Janneke
Janneke
5 jaren geleden

Geweldig die wekkers… ❤️ -iT!! Heb er al ruimte voor vrijgemaakt

Yasmin
Yasmin
5 jaren geleden

De wekker is zo gaaf!

Mirte
Mirte
5 jaren geleden

De Flip Click Clock Ash!😍
Ik moet er in de ochtend altijd vroeg uit, zo’n mooie wekker heeft vast een heel goed geluid!🎶 Nu hard duimen!🤞🍀

Robert
Robert
5 jaren geleden

De Gingko Flip Click Clock, strak ontwerp en helemaal bij de tijd. 🙂

Jacqueline van de Manakker
Jacqueline van de Manakker
5 jaren geleden

Beide zijn prachtig, dus moeilijk kiezen, maar ga voor de wekker, want er zijn er zo weinig met groene of witte cijfers en rode zie ik op een of andere manier ’s nachts gewoon niet

Meta
Meta
5 jaren geleden

Geweldige actie, zowel de wekker als de lamp moeilijke keuze,

Tilli
Tilli
5 jaren geleden

Suuuuper gaaf deze flip click clock😍
Prachtig design

Merlijn
Merlijn
5 jaren geleden

Ze zijn zo uniek!!

Marije de Boer
Marije de Boer
5 jaren geleden

Ik wil de telefoon uit de slaapkamer hebben maar de deal was, eerst een mooie/praktische/geen lichtgevende wekker vinden. Mission impossible… tot nu! Fingers crossed voor deze te gekke prijs!

Marel
Marel
5 jaren geleden

Wat een uitvinding voor een verpleegkundige met onregelmatige werktijden

Antoinetta Raijmakers
Antoinetta Raijmakers
5 jaren geleden

Super tof! 👌

Daniëlle Vriens
Daniëlle Vriens
5 jaren geleden

De wekkers zijn echt super gaaf! Zo wordt op staan nog een feestje 🎉

Rilana
Rilana
5 jaren geleden

Mooie spullen ! Strak design.

Marieke
Marieke
5 jaren geleden

Super handig de lamp….oplaadbaar, inklapbaar en met afstandsbediening. En in de zomer kan hij mooi mee naar buiten!!

Maickel Koenders
Maickel Koenders
5 jaren geleden

Dit is wakker worden 2.0
In een toffe strakke style met technology like in space toch de naturalbeauty zijn.

Gerlindeij
Gerlindeij
5 jaren geleden

Wat een gave wekker!

Marjam dost
Marjam dost
5 jaren geleden

Wauwww wat Eem geweldige dingen

Tanja Kuijer
Tanja Kuijer
5 jaren geleden

Schitterend wat een prachtige design wekkers! Zou zo welkom zijn in mijn nieuwe slaapkamer! Ik droom al helemaal weg 😉

Merel Bakker
Merel Bakker
5 jaren geleden

Super leuke lamp!

Marian harbers
Marian harbers
5 jaren geleden

Ginko flip click clock bovenste houtkleur😀🎄🍀

Manja Bruijnseels
Manja Bruijnseels
5 jaren geleden

Heel graag zo’n geweldig mooie wekker!

Janneke
Janneke
5 jaren geleden

Wekker ❤️