toilet-inspiratie

Inspiratie voor het toilet

Het toilet is nou niet de meest spannende ruimte als het op styling en interieurtrends aankomt. Vaak gaan we helemaal los op onze woonkamer, keuken of slaapkamer. Maar dat kleine hokje verdient toch ook een fijne sfeer die past bij de rest van het huis? In dit blog deel ik een aantal toffe stijlen voor je toilet en leuke inspiratie tips.

Marmer op het toilet

We zijn marmer als woontrend in 2018 al vaker tegengekomen. Naast de badkamer en keuken doet deze trend het ook erg goed op het toilet. Het geeft de ruimte een klassieke en stijlvolle sfeer.

Een stoer toilet

Houd je van een stoer interieur? Dan is dit toilet met houten achterwand perfect. De metalen hanglampen en de spiegel gemaakt van touw maken het totaalplaatje af.

Een vrolijk toilet

Je denk bij een toilet misschien niet gelijk aan vrolijkheid. Toch word ik van deze muur vol Portugese tegeltjes ontzettend blij. De leuke lampjes, spiegeltjes en glaasjes zorgen voor een gezellig geheel.

Groen op het toilet

Ik houd enorm van planten, zelfs op het toilet. Deze schattige cactussen en vetplanten matchen goed bij de vintage look van dit toilet. En hoe tof is deze natuurlijke en duurzame achterwand?

Stijl op je toilet

Ga voor stijl en gewaagd met deze groene en roze tegeltjes, gecombineerd met koper. Alsof je het toilet van een chique hotel binnenloopt. Het bijzondere van deze tegeltjes is hun zeshoek. Het zorgt voor een speels effect.

Een tropisch toilet

Dat een mooi behang ook in het toilet goed staat, bewijst dit tropische voorbeeld. Met een enorme palmboom op het toilet waan je jezelf toch heel even in tropische sferen.

Leuke DIY toilet tips

Hoe tof is deze toiletrolhouder gemaakt van hout en leer?

En deze quote past perfect op de toilet!

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments