De kleuren van 2019 in je interieur

Onlangs maakte Flexa de kleur van het jaar 2019 bekend. Het is de prachtige kleur spiced honey. Een geeltint die je gelijk aan een warme zomer doet denken. I love it! Benieuwd naar de andere trendkleuren voor 2019 en hoe jij ze kunt toepassen in je interieur? Lees dan snel verder!

1. Spiced Honey

Spiced Honey is de trendkleur voor 2019 volgens Flexa. En hoewel ik geen fan ben van geel in mijn interieur, vind ik deze spiced honey een prachtige kleur voor op de muur.

Het is een goede basiskleur die perfect combineert met andere warme kleuren, zoals oker en oudroze. Wist je trouwens dat roze de kleur van 2018 was?

Retro green

De woontrend Urban Jungle raakt maar niet uit beeld. Waar ik trouwens heel blij mee ben, want ik ben dol op groen in huis. Voor 2019 staat groen ook weer op het lijstje van trendkleuren en dit keer is het de mooie kleur: retro green.

Hoe tof is deze groene fluwelen bank? Ik zie mezelf al zitten hoor. Die groene kleur op de muur kan ik ook wel waarderen. Het maakt wel direct een statement als je de woonkamer inkomt.


Terra Roze

De kleur terra roze zullen we in 2019 ook veel gaan zien. Het doet mij direct denken aan een vakantiehuisje in Italië met zo’n terracotta-muur. Wat een heerlijk gevoel. Mag ik al gaan?

Ik vind deze kleur ook weer prachtig matchen bij de trendkleur van 2019: spiced honey. De lopen mooi in elkaar over.

Zo zie je maar, soms liggen de trendkleuren heel dichtbij elkaar, zodat je ze perfect met elkaar kunt combineren en niet je hele huis opnieuw hoeft te verbouwen. Soms is een muurtje achter de bank, een paar kussens of een nieuwe bank al voldoende om een hele nieuwe look te creëren.

Welke trendkleur voor 2019 is trouwens jouw favoriet? Ben heel benieuwd. Laat het weten in een reactie hier onder het blog.

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments