leeshoekje creeren

Knusse leeshoekjes om helemaal op te gaan in je boek

Ik houd van lezen. Wil niet zeggen dat ik er altijd aan toe kom. Maar sinds de televisie het huis uit is, heb ik wel meer tijd gecreëerd om boeken te lezen. Spannende boeken, zoals die van Simone van der Vlugt. Maar ik kan ook helemaal opgaan in informatieve boeken over minimalisme en ondernemerschap. Een fijn leeshoekje is hierbij gewenst, zodat ik me even helemaal kan afzonderen. In dit blog deel ik mijn inspiratie voor een fijn en knus leeshoekje.

Lezen bij daglicht

Het liefst lees ik bij daglicht. Een leeshoekje bij het raam is dan ook mijn favoriet. Heerlijk achterover in een fijne stoel kom ik tot rust om mijn boek in één ruk uit te lezen.

Vroeger keek ik vaak naar Amerikaanse series en dan zag ik altijd van die leuke zitjes in het raamkozijn voorbijkomen. Dan dacht ik: “Dat wil ik ook!” Hoe tof is dan ook deze houten variant die perfect past in mijn minimalistische interieur?

Lezen bij de openhaard

Dolgraag zou ik een openhaard willen. Het geluid van het knisperende vuur en de heerlijke warmte die er in de winter van afkomt. Ideaal voor een koukleum als ik en om een mooi boek te lezen. Ik denk dat ik dan niet meer uit die stoel kom.

Lezen in de natuur

Super fijn vind ik het om de natuur in te gaan. Maar ook de natuur in mijn eigen stadstuin zoek ik graag op als het mooi weer is. Dit fijne tuinhuisje zou dan ook perfect passen in mijn tuintje om dienst te doen als leeshoekje. Waarschijnlijk zou ik er niet alleen in lezen, maar ook in slapen. Want dit huisje nodigt uit om héél lang in te blijven zitten.

Lees jij graag boeken? En welke leesplek in jouw favoriet?

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments