wol in huis

De kriebels van wol?

Ik moet bekennen, ik krijg vaak de kriebels van wol. Niet dat ik het niet mooi vind, maar het kriebelt me letterlijk. Wollen kleding? Zie je mij niet zo snel in lopen. Een wollen plaid? Krijg ik spontaan jeuk van. En toch houd ik wel heel erg van wol, omdat het onwijs zacht en natuurlijk is. Met de winter in aantocht mag wol eigenlijk niet ontbreken in huis. Dus ging ik op zoek naar mooie wollen producten voor komende winter.

Een wollen vloerkleed

Al een tijdje ben ik op zoek naar een mooi vloerkleed voor in de woonkamer. De perfecte versie is nog niet voorbijgekomen, maar dit vloerkleed van 100% wol komt aardig in de buurt. Het patroon geeft een speels effect en ik kan me zo voorstellen dat het kleed heerlijk zacht aanvoelt. Ideaal voor mijn dochter om op te spelen met de blokken.

 

wollen vloerkleed

Wollen kussens

Een bank vol kussens vind ik al snel rommelig overkomen, dus ik houd het altijd bij een paar mooie exemplaren. Mijn lievingskleur is groen, maar deze okergele kleur kan ik ook erg waarderen. Zeker in de winter vind ik okergeel prachtig staan en met een paar nieuwe accessoires lijkt je woonkamer meteen een metamorfose te zijn ondergaan.

wollen kussen okergeel

Muurhanger van wol

Ik denk dat dit mij op het lijf geschreven is, betreft wol. Een muurhanger. Deze hoef ik niet te dragen of aan te raken en toch kan ik genieten van wol in mijn huis. En zo’n muurhanger is ook net even iets anders dan de welbekende schildertjes aan de muur.

wollen muurhanger decoratie

Wollen mobiel voor baby’s

Mijn man maakte bij de geboorte van mijn dochter een mobiel. Heerlijk hoe baby’s hier naar kunnen kijken en bij wegdromen. Als ik er zelf eentje zou hebben gekocht, was het zeker een mooie zoals deze wollen variant. Het wol straalt voor mij heel veel warmte en knusheid uit en dat is toch wat je wilt creëren in een babykamer.

wollen mobiel babykamer

En jij, ben jij fan van wol?

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments