Kweek je eigen groenten en kruiden met deze geweldige accessoires

Het verbaast ons dat er mensen zijn die níet hun eigen groenten en kruiden kweken! Het is eenvoudig, veel goedkoper dan in de supermarkt en het ziet er ook nog eens gezellig uit. Bovendien zijn je eigen kweeksels  veel lekkerder dankzij een geheim ingrediënt: liefde.

Of je nou groene vingers hebt of niet, iedereen kan zijn eigen kruiden kweken. En met een klein beetje meer inspanning groeien er straks ook heerlijke groenten in jouw moestuin. De accessoires hieronder maken het kweken van al dat lekkers nóg leuker.

Voor de absolute beginner

Met deze kweekset kan het eigenlijk niet misgaan. Deze mini-kas is speciaal gemaakt voor het kweken van groenten en kruiden. Gemaakt van gerecycled kunststof en met een slim luchtrooster. Zet de bak in je vensterbank en binnen een mum van tijd heb je heerlijk verse groenten en kruiden.

 

Alles-in-één-kruidenpot

Kruiden hebben water nodig, maar teveel water is niet goed. Met deze handige kruidenpot hoef je niet meer bang te zijn dat je de kruiden laat verzuipen. Hij heeft namelijk een handig watersysteem, waardoor de kruiden altijd precies genoeg water krijgen.

Sinds deze potten in onze keuken staan, kunnen we niet meer zonder. Met de meegeleverde kruidenschaar knip je namelijk supersnel je zelfgemaakte kruiden fijn. Handig!

 

Handboek

Krijg jij geen kick van het kweken van kruiden? Probeer dan tomaten, komkommers of paprika’s. Dat kost iets meer kennis en aandacht. Gelukkig er is dit handboek vol tips om jouw groenten, fruit en kruiden lekker te laten groeien. En vervolgens te verwerken tot heerlijke recepten.

Eigenlijk wil je dit boek alleen al voor de prachtige foto’s hebben. Het misstaat zeker niet in je keuken of op de salontafel.

 

Zet je kruiden in de spotlights

Je mag best trots zijn op je groenten en kruiden. Met deze trendy potten zet je jouw kweeksels letterlijk in de spotlights. Het lampje werkt op zonne-energie, dus je hebt geen batterijen nodig. En ’s avonds lichten jouw kruiden of planten (mag ook) sfeervol op.

 

En, heb je al zin gekregen om je eigen groenten en kruiden te verbouwen?

Reageer op dit artikel

avatar