haal het voorjaar in huis

Haal het voorjaar in huis met deze 4 tips

Met een heerlijk zonnetje en temperaturen van rond de 15 graden komt het lentegevoel deze week steeds dichterbij. En hoe leuk de winter ook is met haar houtkachel, pak sneeuw en warme chocolademelk. Die lente voelt als thuiskomen. De geur van de eerste bloesem en net gewassen kleding die buiten hangt te drogen. In dit blog deel ik 4 tips om alvast het voorjaar in huis te halen.

1. Meer kleur in huis

De lente staat voor mij voor kleur. Waar ik het in de winter vrij sober in huis houd, laat ik tijdens de lente meer kleur toe.

Accessoires zoals kussentjes en vaasjes helpen hier enorm mee. Maar ook een schilderij of poster aan de wand kan direct zorgen voor meer kleur in huis.

2. Het lentegevoel met bloemen

Voor mij staan bloemen voor het ultieme lentegevoel. Sowieso zie je richting het voorjaar steeds meer bloemen, zoals tulpen, in de winkels staan. Ze geven je direct dat vrolijke gevoel door de kleuren die er in bloemen zit.

Een bos bloemen kan echt een wereld van verschil maken in huis. Niet voor niets koop ik dan ook regelmatig een verse bos bloemen en zet deze in een mooie vaas op tafel.

3. Een schoon dekbed

De geur was schoon en knisperend dekbed geeft mij echt dat lentegevoel. Hup, ramen open en het beddengoed naar buiten. Ieder seizoen laat ik mijn dekbed altijd naar de stomerij brengen en kies ik passende dekbedovertrekken uit.

In de lente ga ik voor zacht en fris groen en word ik super blij van dit dekbedovertrek met ‘dots’. Door de speciale katoen knispert het dekbed en voelt het alsof je net je bed hebt verschoond.

4. Natuurlijke materialen

Waar staal en beton het perfect doen tijdens de herfst en de winter, doen bamboe en riet het super goed in het voorjaar en de zomer. Materialen die je het gevoel va lichtheid en ruimte geven.

Hoe tof is deze rieten hanglamp waardoor jij je direct even waant in een tropisch oord?

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments