bijzettafels

De leukste bijzettafeltjes op een rij

Super handig zijn ze, die bijzettafeltjes. Je verplaatst ze makkelijk van de ene naar de andere plek in je woonkamer. En als je visite krijgt, schuif je er snel een paar extra tafeltjes bij. Dus weg met die grote salontafel die eigenlijk alleen maar plaats inneemt en maak ruimte voor een paar toffe bijzettafels die je moeiteloos met elkaar combineert.

Bijzettafeltjes van verschillende materialen

Het voordeel van bijzettafeltjes ten opzichte van een grote salontafel is dat je meerdere tafeltjes kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende materialen met elkaar combineren. Zoals dit stijlvolle tafeltje van metaal met houten blad gecombineerd met dit stoere tafeltje met ijzeren frame. Voor elke gelegenheid een ander tafeltje.

Houten bijzettafeltjes

Hout doet het nog altijd goed in een interieur. En je kunt het overal mee combineren. Van een landelijke tot een Urban Jungle sfeer. Maak gebruik van verschillende kleuren hout en combineer verschillende hoogtes. Zoals dit tafeltje in de vorm van een boom, mijn favoriet.

Bijzettafeltjes in toffe kleuren

Naast dat je verschillende materialen en hoogtes kunt gebruiken, is het ook tof om verschillende kleuren tafeltjes met elkaar te combineren. Zoals dit bijzettafeltje in de kleuren geel, grijs en groen. Of deze tray in het geel, blauw en rood waarbij je het blad ook los kunt gebruiken als dienblad. Superhandig!

Marmeren bijzettafels

Marmer is nog steeds ontzettend populair als woontrend. Je ziet het zelfs terug in bijzettafeltjes. Mijn oog viel op dit exemplaar van staal met een marmeren tafelblad. En hoe tof is dit bijzettafeltje gemaakt van kurk met een marmer blad? Het warme kurk past perfect bij het meer koude marmer.

Handige bijzettafeltjes

Naast dat bijzettafels ontzettend leuk en praktisch zijn, zijn ze ook super handig. Dit tafeltje schuif je makkelijk over je bank of bed heen om heerlijk aan te werken of lezen. En wil je jouw boek of de afstandsbediening kwijt? Dan biedt deze variant uitkomst.

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments