Nooit meer je sleutels kwijt: de 5 leukste sleutelhouders

Nog even in de spiegel kijken of je haar goed zit, snel je jas aan en dan… Shit, waar zijn die sleutels? Waarschijnlijk is iedereen z’n huissleutels wel eens kwijt. Althans, iedereen zónder een sleutelhouder. Het is een klein accessoir, dat je leven net iets makkelijker maakt. En deze 5 zijn ook nog geweldig om te zien.

#5 – His & Hers

Maar His & His of Hers & Hers kan natuurlijk ook, want deze stoere sleutelhouders worden per stuk verkocht. De houders hebben een robuuste RVS-uitstraling en kunnen stevig aan de muur opgehangen worden. Je ontvangt er een klein sleuteltje bij, dat precies in de sleutelhouder past.

#4 – Vrolijk vogelhuisje

Zelfs als je geen vogelliefhebber bent, is dit een geweldige sleutelhouder. De modern vormgegeven vogels passen precies in hun vogelhuisje. En ook als er een zware bos onder hangt, blijven ze gewoon zitten. Totdat jij er met een van de vogeltjes vandoor gaat natuurlijk.

Via een plakstrip aan de achterkant, maak je het huisje stevig vast aan de muur. De vogels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren of gewoon helemaal in het wit. Voor ieder wat wils dus!

#3 – Kan niet missen

Voor de echte sloddervos. Want met deze sleutelhouder kun je die sleutels écht niet over het hoofd zien. Hij komt in drie kleuren (wit, zwart en bruin), werkt magnetisch en kan vijf sleutels kwijt. Genoeg ruimte dus!

#2 – Houten huisje

Deze sleutelhouder is bijna té schattig. De houten poppetjes passen perfect in het huisje. In twee uitvoeringen, dus geschikt voor stellen én families met twee kinderen.

Hang hem op in de hal, zodat iedereen zijn sleutelbos snel kan vinden. En als je thuiskomt zie je meteen wie er nog meer in huis is.

#1 – Stijlvolle plank

Deze stijlvolle houten plak is meer dan een sleutelhouder. Je kunt er namelijk ook spullen opleggen. Denk aan de post of een zonnebril. De sleutel steek je in een gleuf. Daardoor ben je niet beperkt tot één of twee sleutels. Ideaal voor grote gezinnen.. of sleutelbossenverzamelaars.

Wat is jouw favoriet? Of heb jij een andere manier om je sleutels nooit kwijt te raken? Laat het hieronder weten!

Abonneer
Abonneren op
guest

11 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Norim
Norim
6 jaren geleden

Hele leuke creatieve sleutelhangers! Persoonlijk zou ik voor nummer 3 gaan. Mijn sleutels zijn namelijk altijd zoek.

M. vd Velde
M. vd Velde
6 jaren geleden

1, 4 en 5 vind ik mooi

angie diaz
angie diaz
6 jaren geleden

super gave actie en omdat iemand hier altijd zijn sleutels kwijt is. geweldig het stel #5 – His & Hers.

Esmeralda Groenland
Esmeralda Groenland
6 jaren geleden

Wat zijn ze leuk! De plank past het beste in ons interieur.

Janneke
Janneke
6 jaren geleden

Super gaaaaaaaafffff voor mij en mijn 4 💙💙💙💙 Mijn man is altijd zijn sleutels kwijt en de twee oudste leggen ze altijd op het aanrecht! Ik heb ze altijd netjes in mijn tas 😊 De stijlvolle plank zou echt SUPER goed passen in ons huis 😍

Anieta
Anieta
6 jaren geleden

Het vrolijke vogelhuisje vind ik helemaal leuk

Bea de Rue
Bea de Rue
6 jaren geleden

Die vogelhuisjes zijn echt grappig

Carola
Carola
6 jaren geleden

Superleuk! Maar is er ook een variant voor 3 personen? (2 volwassenen en 1 dochter)

Sjors van Huisa.nl
Beheerder
6 jaren geleden
Reply to  Carola

Je kunt het vogelhuisje combineren met een vogelhuis waar één klein vogeltje in zit. En #1 en #3 passen natuurlijk ook prima bij een gezin met drie personen.

Milan
Milan
6 jaren geleden

Nummer twee vind ik echt supertof!!!

Nora
Nora
6 jaren geleden

Ik vind ze allemaal leuk handig, maar nummer 2 springt er uit! Ik ben mijn sleutels wel eens kwijt en wens dat dat ik mijn sleutels kan bellen (net als mijn telefoon). Helaas die wens is nog niet uitgekomen dus doe mij maar zo’n sleutelhuisje!