Zet je boeken in de spotlights met deze minimalistische boekenrekken

Ik ben fan van mooie boeken. Ja, je leest het goed, mooie boeken. Echt koffietafelboeken die gezien mogen worden. Die niet ergens in een kast staan of verborgen zijn in een suf boekenrek. Maar als een waar pronkstuk in mijn woonkamer liggen. En voor die boeken heb ik online een aantal toffe boekenstandaards gevonden.

Houten boekenhanger

Nou ben ik niet zo’n lezer op het toilet. Maar deze houten hanger waar je een boek of magazine in kunt ‘hangen’ is ideaal voor op het toilet. Het design is minimalistisch en past in bijna ieder interieur.

Deze boekhanger is ook perfect voor jouw favoriete boek dat normaal op je nachtkastje ligt of voor die gave planner op je kantoor. Met deze boekhanger valt jouw boek meteen op.


 

Houten standaard voor kookboek

Ik houd enorm van koken en dus ook van kookboeken. Ik heb er niet veel, maar de kookboeken die ik heb, zijn wel echte eyecatchers qua design. En ja, je leest het goed. Ook bij praktische boeken ga ik voor het uiterlijk.

Voor die kookboeken die ik graag tentoonstel, is er deze prachtige houten standaard. Handig voor tijdens het koken, maar ook mooi om een favoriet recept te laten zien. Het triggert mij altijd weer om heerlijk te gaan koken en nieuwe recepten uit te proberen.


 

Minimalistisch magazine-rek

Minimalistisch design heeft grotendeels mijn voorkeur. Want ook in meubels en woonaccessoires geldt voor mij: less is more. Dit magazine-rek past dan ook perfect in een minimalistisch interieur. En ik ben ook dol op de donker groene kleur van het rek.

Deze functionele accessoire is met name bedoeld voor magazines, maar kan ook zeker voor mooie boeken worden gebruikt. Hang het in de woonkamer naast je fijne leeshoekje, zodat je direct kunt starten met het lezen van jouw favoriete magazines of boeken.

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments