Mooi rood is niet lelijk!

Rood is best een uitgesproken kleur en zeker in je interieur kan die kleur best overheersend zijn. Maar als je van rood houdt en dit terug wilt laten komen in je interieur dan kan dit op heel veel manieren, zonder dat het te rood en schreeuwerig wordt.

Rood op de muur

Misschien denk je: rood op de muur?! Maar er zijn natuurlijk heel veel verschillende tinten rood. Zoals deze mooie roze/rode kleur die prachtig staat in een vintage of bohemian interieur. Maar een rode muur past ook perfect in een strak design interieur.

Een rode vloer

Nog een stapje verder dan rood op de muur, is een rode vloer. En nu denk je wellicht: mijn houten vloer een kleur geven? Dat gaat me iets te ver. Maar deze foto laat zien dat een rode vloer heel mooi kan zijn. Super leuk ook in combinatie met verschillende kleuren stoelen.

Een rode bank

Fluweel is nog steeds helemaal hot in je interieur. Hoe gaaf is deze fluwelen bank in een prachtige kleur rood? Hiermee maak je toch direct een statement in je woonkamer? En je kunt deze bank weer perfect combineren met een rode muur in een andere tint.

Rood op je slaapkamer

Het mooie van rood vind ik dat het direct heel stijlvol en chique oogt. Zo kun je jouw slaapkamer al heel snel een hotelkamer-gevoel geven door er rood aan toe te voegen. Denk aan een rood nachtlampje of een rood dekbedovertrek. Waan jezelf even een weekendje weg met rood op je slaapkamer.

Rood als accent in je interieur

Vind je een rode muur of vloer toch nét een stap te ver gaan? Dan kun je beginnen met rood als accent in je interieur. Bijvoorbeeld rode stoelen bij de eettafel, een rode kast op de slaapkamer of een rode lamp in de studeerkamer.

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments