mooie spiegels in je interieur

Mooie spiegels voor in je interieur

Ik moet eerlijk bekennen dat ik maar weinig spiegels in mijn interieur heb. Voor mij zijn spiegels vooral functioneel om te kijken of mijn haar goed zit en mijn outfit klopt. Maar dat spiegels ook een echte eyecatcher kunnen zijn in een ruimte, laat ik zien in dit blog.

De schuifdeur als spiegel

Deze spiegel zit verwerkt in een houten schuifdeur. De spiegel valt daarmee echt op in de ruimte en maakt deze ruimte optisch groter. Het hout van de deur is ook gebruikt in de salontafel, waardoor het mooi in elkaar overloopt en één geheel is.

Ronde spiegel

De ronde spiegel wordt steeds populairder, met name in de badkamer en hal. Ronde spiegels passen zowel in een vintage als modern en stijlvol interieur. En de ronding geeft de spiegel een zachter en gezelliger karakter.

Zeshoekige spiegel

Terug van weggeweest is deze zeshoekige spiegel! In de jaren 50 was hij ontzettend populair en vrij recent zie je de spiegel in steeds meer blogs terugkomen. Het leuke aan deze spiegel is het speelse effect en dat je er meerdere vormen mee kunt maken.

De zon-spiegel

De spiegel in de vorm van een zon was ook erg geliefd in de jaren 50. Die werd toen met name van rotan gemaakt. Soms zag je deze spiegels nog weleens voorbijkomen op een vintage rommelmarkt of outlet. Maar inmiddels is deze trend weer helemaal tot leven gekomen en worden de zon-spiegels overal verkocht en – naast rotan – ook van koper gemaakt.

Stalen spiegel

De woontrend ‘staal’ zet zich naast de stalen deuren en douchecabines ook voort in stalen spiegels. Voor een stoere uitstraling is deze spiegel de perfecte eyecatcher in de badkamer. Combineer de spiegel met beton of marmer en de industriële look is helemaal af.

Welke spiegel is jouw favoriet na het lezen van dit blog?

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments