woonkleuren_2018

Ontdek de woonkleuren van 2018

Een tijdje terug deelde ik de woontrends voor 2018. Fluweel, colorblocking en groen is het helemaal op dit moment. Maar wat zijn eigenlijk de woonkleuren voor dit jaar? Want ik moet bekennen dat ik mijn interieur wel regelmatig aanpas aan de nieuwste trends, maar het meestal bij dezelfde kleuren houd. Ik ben benieuwd of dit blog bij zowel mij als jou tot inspiratie leidt.

Zachte woonkleuren

2018 is het jaar van de zachte kleuren. Denk aan de kleur grijs-roze, maar ook taupe en groen komen terug in het kleurenpalet. En van deze kleuren word ik ontzettend blij. De kleuren geven samen, maar ook los van elkaar, heel van rust. En laat dat nu net hetgene zijn wat ik graag wil in mijn interieur.

Een roze welkom

Hoe gaaf is deze roze deur? Je denkt bij kleuren in je interieur vaak aan een kleurtje op de muur, maar deze deur is pas echt een entree! Het roze is heel mooi te combineren met een betonnen of grijze vloer. Ja, dit grijs-roze thema bevalt me wel.

Leemgroen

Een woonkleur waar ik ook heel enthousiast van word is leemgroen. Deze kleur past perfect bij mijn vintage en urban jungle woonstijl. Het toffe van deze foto vind ik dat zelfs de radiator is mee geverfd in de kleur, zodat hij mooi wegvalt in de muur.

Urban Taupe

Als ik de naam taupe hoor of lees, dan denk ik vaak “saai“. Maar het grappige is dat bijna iedereen deze kleur of kleurtint wel in zijn of haar huis heeft. Ik dus ook. Het fijne van deze kleur is namelijk dat het veel rust creëert. Naast die leemgroene muur en die grijze roze deur doet taupe het heel goed als tegenhanger.

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments