Pink is the new black!

Houd jij van roze in je interieur? Dan is dit blog speciaal voor jou! Ik ben ervan overtuigd: pink is the new black! Waar zwart soms hard en saai overkomt, is roze juist zacht en romantisch. En je verwacht het wellicht niet, maar roze kun je ontzettend goed combineren. Benieuwd? Lees snel verder.

Alles roze in huis

Ik zie het steeds vaker. Roze! En dan niet een leuk roze kussentje of servies. Maar een roze bank met een roze vloerkleed en een roze muur. Dat je jezelf afvraagt: “Is dit niet teveel roze?” Maar door de combinatie te maken met hout of fluweel past het en is het een geheel.

Roze meets the jungle

Roze past ook perfect in een vintage interieur en de Urban Jungle woontrend. Het groen kleurt prachtig met roze en ook de veelal donkere meubels passen goed bij het lichte roze. En een beetje over the top mag best als je kiest voor deze kleur.

Toffe roze artikelen voor je interieur

In mijn zoektocht naar meer roze in mijn interieur, stuitte ik op de volgende artikelen.

Zoek je nog een leuke eetkamerstoel in een toffe kleur? Dan mag deze oudroze variant van het merk Zuiver niet ontbreken.

eetkamerstoel oudroze

Super handig zijn de bijzettafeltjes van Hay. Ik houd van het Scandinavische design, maar ook de roze poederkleur is prachtig. En wat ik fijn vind aan dit tafeltje is dat je het makkelijk verplaatst. Het tafeltje is licht en door het handvat overal neer te zetten.

poederroze bijzettafeltje

Opgeruimd staat netjes met deze roze pedaalemmer. Nou is het natuurlijk niet de bedoeling dat je de pedaalemmer zo leuk vindt, dat je alles weg gooit. Maar het wordt wel leuker om er naar te kijken. Vaak stop je de pedaalemmer in een hoekje, maar deze variant mag gezien worden!

roze pedaalemmer

Hoe roze is jouw interieur?

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments