lange eettafels

Schuif gezellig aan: 5x een lange eettafel!

Gezellig tafelen met vrienden en familie. Wie doet dat niet graag? Heerlijk uitgebreid dineren aan een mooie opgedekte tafel en fijne gesprekken voeren. In dit blog deel ik 5 super mooie lange eettafels met je ter inspiratie. Zie jij jezelf er al aan zitten?

Een ronde tafel

Het fijne van een ronde tafel is dat je iedereen goed kunt zien en makkelijk met iedereen kunt praten. Je creëert met een ronde tafel echt het groepsgevoel en wisselen van plek is hierdoor overbodig. Deze stijlvolle zwarte tafel met open rotan-ogende stoelen doet me gelijk denken aan een heerlijke vakantievilla op Ibiza.

Een houten tafel

Ik houd van hout en ik houd van rotan. Ook deze setting doet me gelijk aan een vakantie op een zonnig eiland denken. Vooral het minimalisme spreekt me erg aan. Met weinig toch zoveel stijl en warmte creëren. En het fijne van deze robuuste tafel is dat deze tegen een stootje kan. Dus spelletjes spelen met je kids is geen enkel probleem.

Leistenen tafel

Had jij er weleens van gehoord? Een leistenen tafel? Ik in ieder geval niet. Maar hoe gaaf is deze? In combinatie met de vloer en de stoelen is het direct een eyecatcher in de ruimte. Stoer, krachtig, maar ook chique.

Marmeren eettafel

Een eettafel in combinatie met een bank? Volgens mij staat dit garant voor lang tafelen. Super stijlvol is deze marmeren eettafel  waar je zeker met 8 man aan kan zitten. Met een bank aan de ene kant en stoelen aan de andere kant creëer je een speelse setting die gelijk gezellig aanvoelt. Paar kaarsen op tafel en het diner kan beginnen.

Ovalen eettafel

Ik kom hem steeds vaker tegen: de ovalen eettafel. Het fijne aan deze vorm is dat de tafel lang en groot oogt, maar door de rondingen aan de uiteinden, toch smal aanvoelt. Een ovalentafel past zelfs in een vrije smalle jaren ’30 woning of een boven-appartement. Dus ook met een ovalen tafel kun je urenlang tafelen en genieten.

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments