kinderkamer accessoires

Toffe accessoires voor op de kinderkamer

Ik houd ervan om de kamer van mijn dochter in te richten. Van wiegje naar ledikant, even een kleine make over. Van ledikant naar peuterbed, weer wat aanpassingen. Elke keer probeer ik weer toffe accessoires toe te voegen die de kamer net een andere look geven. In dit blog deel ik de leukste accessoires op de kinderkamer.

Houten wandhaak

Hoe leuk is deze wandhaak met vogel voor aan de muur? Super handig om een tas of badjas aan op te hangen, maar ook boven het bureau staat deze wandhaak goed. Leuk voor op je eigen kinderkamer of om als kraamcadeau te geven.

houten wandhaak kinderkamer

Luchtballon als bedlamp

Een bedlampje mag natuurlijk niet ontbreken op de kinderkamer. Handig voor bij het slapengaan of ’s nachts als je kindje even wakker wordt. Ik heb het nachtlampje heel vaak gebruikt moet ik bekennen 🙂 Dit houten lampje met luchtballon is super schattig en past zowel op een meisjes- als jongenskamer. Wie wil hier nu niet mee weg vliegen?

bedlampje ballon

Hippe tipitent

Mijn dochter is dol op haar tipi tent. Heerlijk spelen met haar knuffels en poppen of gezellig een boekje lezen. Ideaal voor op de kinderkamer. En het handige is dat je speelgoed gewoon in de tipi kunt laten. Tipi tent dicht en morgen lekker verder spelen.

tipi tent kinderkamer

Groeimeter voor kids

Kindjes groeien altijd super snel. Hoe leuk is het om samen met je kind bij te houden hoe groot je kindje al is? Deze groeimeter is niet alleen handig, maar ook leuk als accessoire op de kinderkamer.

groeimeter kinderkamer

Dekbedovertrek met olifant

Een tof dekbedovertrek mag natuurlijk niet ontbreken in dit blog. Dit dekbedovertrek met olifant is mijn favoriet. Super schattig en aan beide kanten te gebruiken. Aan de ene kant zit een grote olifant en aan de andere vind je schattige stipjes.

dekbedovertrek olifant

Welke accessoires mag er volgens jou niet ontbreken op een kinderkamer?

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments