Top 5 inspirerende woonboeken

Als liefhebber van een mooi interieur, lees ik regelmatig woonboeken om inspiratie op te doen. De boeken zijn ontzettend inspirerend en ik haal er veel nieuwe tips en kennis uit. Maar ze mogen ook gewoon gezien worden en doen het dus goed op de keukentafel. In dit blog deel ik mijn 5 favoriete woonboeken.

Urban Jungle

Het kleurrijke boek Urban Jungle staat vol inspiratie over de woontrend van dit moment: Urban Jungle. Geen saaie zwart/wit-interieurs, maar juist veel kleur. Van dit boek word ik heel vrolijk. De schrijvers geven je handige tips en ideeën om je huis groener te maken. En ook het verzorgen van je planten komt ruimschoots aan bod. Daarnaast staan er veel DIY-tips in, zodat je heerlijk zelf aan de slag kunt.

woonboek Urban Jungle

De Interieur Bijbel

De ultieme gids voor jouw interieur. Zo kan ik dit boek het beste omschrijven. Met concrete tips om van jouw woning een droomhuis te maken. In deze bijbel vind je geen woontrends en musthaves van dit moment. Nee, in dit boek gaat het om de basis van jouw interieur. Welke materialen gebruik je? Hoe richt je de keuken of badkamer in en welke verlichting past het best? Een heel fijn naslagwerk.

Simply Elegant

Houd je van eenvoud? Dan is dit boek van Remy Meijers een absolute aanrader! Deze interieurarchitect kom ik regelmatig tegen in woonprogramma’s waarin hij de meest prachtige make-overs creëert. Zijn nieuwste boek Simply Elegant laat duidelijk zien waar Remy voor staat: eenvoudig, maar luxe. Ik vind het boek ontzettend veel rust uitstralen. Remy beschrijft per project hoe hij te werk gaat. Hoe hij de wensen van de klant combineert met zijn eigen visie als ontwerper. Fantastisch!

Home

Het liefst verander ik ieder seizoen mijn interieur. Lichte kleuren in de zomer, heerlijke plaids en kaarsen in de winter. In dit boek van VTWonen vind je handige tips en inspiratie die je helpen jouw woning aan te passen aan het seizoen. Een thuis creëren én genieten, dat is waar het om gaat.

Wonen zoals je bent

Ga er heerlijk voor zitten. Want in Wonen zoals je bent ontdek je de mooiste huizen in binnen- en buitenland. Bieke Claessens is een bekende interieurfotografe en selecteerde voor dit boek haar mooiste werken. Ik vind dit boek echt een inspiratie om af en toe bij weg te dromen.

Wat is jouw favoriete woonboek? Laat het me hieronder weten!

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments