gouden interieur

Woontrend: met een gouden randje

Goud in je interieur. Je houdt ervan of je houdt er niet van. Al een aantal jaren is goud een populaire woontrend. Het is perfect te combineren met andere woontrends zoals marmer en fluweel. En past goed bij de kleuren van dit moment: spiced honey, retro green en terra roze.

Een muur vol goud

Om dit prachtige behang met goudkleur kun je niet heen. Dat is duidelijk. Het is een echte eyecatcher in je interieur en straalt één en al luxe uit. Durf jij dit behangetje aan?

Keukengoud

Wauw, hoe tof is deze keuken? Niet alleen is er goud verwerkt in de handvatten van de keukenkastjes, de kraan en de afzuigkap. Ook het onderstel van de tafel in het midden van de keuken en de hoge krukken zijn van goud gemaakt.

Zwemmen in het goud

Een bad van goud is voor mij iets too much. Maar in deze badkamer vind ik het goud heel mooi gecombineerd met het beton en het vele wit. Een soort moderne versie van de gouden badkamer straalt het uit. Ik vind het wel wat hebben.

Aan een gouden draadje

Wil jij ook meer goud in huis halen? Maar vind je een gouden keuken of badkamer iets te ver gaan? Check dan deze gouden hanglamp. Een prachtige lamp die zowel in een luxe als minimalistisch interieur goed tot zijn recht komt.

gouden hanglamp

Met goud eten

Vaak denken we bij goud aan een gouden lamp, spiegel of fotolijst. Maar wel eens gedacht aan gouden bestek? Zo krijgt elk gerecht een gouden randje.

gouden bestek

Gouden details

Soms zit het echt in de details. Dan hoef je niet je hele interieur om te gooien voor de nieuwste woontrends, maar kun je met een paar woonaccessoires al een heel eind komen.

Zo is dit gouden dienblad een super mooie aanvulling om je interieur wat luxer te laten ogen.

gouden dienblad

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments